Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak tatilini Kapadokya bölgesinde geçirmeyi tercih eden Diego Ribas bölgenin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Kendisini ziyarete gelen Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileriyle bir araya gelen Diego Ribas öğrencilerin yoğun ilgisinden son derece mutlu olduğunu belirtti. Öğrencilerle fotoğraf çektirip öğrencilere imza veren futbolcu bir öğrencimizin ne zaman gol atacaksınız sorusuna yanıt olarak en kısa zamanda diye cevap verdi. Yanıttan tatmin olmayan öğrencimiz başarılı futbolcudan gol sözü istedi bunun üzerine yıldız futbolcu öğrencimize sarılarak gol sözü verdi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimize gösterdiği yakın ilgiden dolayı Brezilya Milli Takımı ve Fenerbahçe Kulübü futbolcusu Diego Ribas’a teşekkür ederiz.