2017 LYS BİRİNCİLERİ ALTINYILDIZ KOLEJİNDEN

LYS’DE ÇEŞİTLİ PUAN DALLARINDA ALTINYILDIZ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ

NEVŞEHİR 1.Sİ OLMUŞTUR

Altınyıldız Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri;

Mezun verdiği ilk yıldan itibaren  YGS ve LYS de Nevşehir birinciliklerini kazanarak,2017 LYS ‘de başarı geleneğini devam ettirmiş ve Türkiye’de ilk dereceleri kazanmışlardır.

Altınyıldız Koleji öğrencileri, 2017 LYS puanlarına göre 20’si Devlet TIP Fakülteleri olmak üzere çok sayıda Mühendislik,Mimarlık,Diş Hekimliği,Eczacılık,Hukuk,Sağlık Bilimleri ve diğer fakülteleri kazanabilecek puanlar almışlardır.

Altınyıldızlı Öğrenciler 2017 LYS’de çeşitli puan türlerinde  Türkiye’de;284,308,319,332,457,479,480,526,625,680,707,731,814,931,948 ve daha nice dereceleri kazanmışlardır.

Nevşehir’de LYS puan türlerinde  Nevşehir 1.liklerini, 2.liklerini ve 3.lüklerini Altınyıldız Kolejli öğrencilerimiz kazanmıştır.

Türkiye ve Nevşehir Şampiyonu öğrenciler, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi(İngilizce),Koç,Boğaziçi,ODTÜ,Galatasaray,Ankara,Gazi Üniversitesi gibi seçkin üniversitelere yerleşebilecek puanlar almıştır. Altınyıldız  Kolejlilerden  20’si  tercih etmeleri halinde Devlet TIP Fakültelerini kazanabilecek puan ve Türkiye yüzdelik başarılarına sahiptir.

1998 yılından itibaren seçkin idareci ve öğretmen kadrosuyla her alanda başarıya koşan Altınyıldız Eğitim Kurumları 2017 YGS'de Nevşehir ve Türkiye Dereceleri kazanırken,2017 LYS'de başarılarına yeni başarılar ekleyerek Nevşehir'de LYS puan türlerinde  Nevşehir 1.si olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

BAŞARILARIMIZ ALINTERİMİZİN ESERİDİR

Altınyıldız Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 2017 Lisans Yerleştirme Sınavlarında Türkiye dereceleri kazanarak, büyük bir başarıya daha imza atmıştır.

Okulumuzun Hafta sonu kursları, bire bir etütler, hafta içi etütleri,Altınyıldız Test Yayınları, kaliteli ve çağdaş eğitim anlayışı ile  Altınyıldızda, öğrencilerimizi mutlu ve başarılı bir geleceğe hazırlamaktayız.

EN GÜÇLÜ KADRO ALTINYILDIZDA

TEOG, YGS ve LYS sonuçlarına göre Nevşehir'in en güçlü öğretmen kadrosunun Altınyıldız’da olduğu bir kez daha ispatlamıştır.

Kurumlarımız başarıları ile öğrencilerimizin kazandığı Müthiş LYS Zaferi karşısında söylenecek tek söz var.

“EĞİTİMDE KALİTE ALTINYILDIZ’DIR.”

Altınyıldız Koleji ailesini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.