NEVŞEHİR CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAYIN ADNAN TOSUN’DAN ALTINYILDIZA VEDA ZİYARETi

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı iken Bartın Cumhuriyet Başsavcılığına  atanan Sayın Adnan TOSUN Altınyıldız İlköğretim Kurumuna veda  ziyaretinde bulundu.

Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN ve Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet ERAVCI tarafından karşılanan Sayın Adnan TOSUN ziyaretinde 3 yıldır çocukları Orhun TOSUN ve Oğuz Tosun eğitimlerini Altınyıldız da aldığını okulumuzun misyonunu ve vizyonunu çok beğendiğini belirten Sayın Adnan TOSUN çocuklarının eğitiminde emeği geçen başta sınıf  öğretmenleri Mustafa AYDALGA ve Sibel  ÖZDİL’e ,emeği geçen tüm branş öğretmenlerine ve idarecilere selamlarını ve teşekkürlerini iletti.

Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN ve Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet ERAVCI ziyarette Sayın Adnan TOSUN’a 3 yıl içinde Nevşehir’de yaptığı çalışmaların çok değerli olduğunu belirttiler ve ziyaret anısına okulumuzun plaketini kendilerine takdim ettiler.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan  Sayın Mehmet Eravcı 'Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Adnan TOSUN’a ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, Bartın  Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde ve bundan sonraki görevlerinde de başarılar ve ailesi ile birlikte huzurlu,güzel yaşamlar diliyorum'.dedi.