ALTINYILDIZ LİSELERİNDE COŞKULU KARNE TÖRENİ

Herbiri birbirinden anlamlı başarılarla taçlandırdığımız 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılını tamamlamanın sevincini yaşıyoruz.

2017 YGS’de bütün İl Birinciliklerini kazanan öğrencilerimiz TÜBİTAK Türkiye Finalisti,Uluslararası Bilim Olimpiyatları Dünya 2.liği,Atletizm ve diğer spor dallarında Türkiye ve Balkan Şampiyonlukları kazanmışlardır.

Bu başarılarımıza öğrencilerimizin haftasonu katılacakları 2017 LYS’de yeni başarılar ekleyeceklerine şüphemiz yoktur.

Bugün yapılan törenlerde okul yöneticlerinin konuşmalarının ardından 12.sınıflar tüm öğrenci ve öğretmenlerin alkışlarıyla tören alanına geldiler.

Herkesin başarı dileklerinin ardından İstiklal Marşı’mız coşkuyla söylenerek okul kurslarının başlayacağı Ağustos ayına kadar tatile girilmiştir.

Başarılarımızda emeği geçen herkesi kutlar,öğrencilere iyi tatiller dileriz.