ŞAMPİYON ALTINYILDIZLILARDAN MUHTEŞEM  MEZUNİYET TÖRENİ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 8.sınıflar 19.Dönem Mezuniyet Töreni Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans salonunda ,büyük bir coşkuyla düzenlendi.

Mezuniyet törenimiz  Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf  KAYA,İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Mustafa ELDİVAN, 15.Dönem Milletvekili Mehmet VAROL ,Valilik Özel Kalemi Nurettin ÖĞÜNLÜ, Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet SÜRÜCÜ, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN,Başkan yardımcısı Fevzi KARACA,Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri Soner ÖZALTIN,Aydın ÜN, Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İĞDECİ,Altınyıldız Liseleri Müdürü Özkan KILINÇAltınyıldız Anaokulu Müdürü Mustafa UÇAR,Altınyıldız Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdiresi Hande ÖZALTIN,Altınyıldız Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Türkan YAVUZ ,Altınyıldız Koleji Avukatı Rabia YÜCEKUL BİLEK,öğretmenlerin,velilerin ,öğrencilerin ve basın mensuplarının  katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından 8.sınıf öğrencilerimiz adına  Bilge DAĞDİBİ’nin mezuniyet konuşması ile başlayan programımız Altınyıldız İlköğretim Kurumu   halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından okulumuz öğrencilerinin hazırladığı jimnastik gösterisi ,2. sınıflarımızın hazırladığı kaşık oyunu ve 1. sınıflarımızın hazırladığı İspanyol dansı gösterisiizleyenlere sunuldu. Öğretmenlerimiz adına konuşmalarını ise  8. Sınıflar Zümre Başkanı ve Matematik Öğretmenimiz Sayın Gökhan METİN yaptı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri TÜBİTAK Tarafından Düzenlenen 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışması’nda ilimizi 2 Matematik ve  1 Fen bilimleri projesiyle temsil etmek üzere Kayseri Bölge Sergisine katılmışlar ve  1 projemiz bölge  2. si olmuştur. 3 gün süren proje sergilerinde Altınyıldız İlköğretim Kurumu, İç Anadolu Bölgesi içerisinde 27 projeyle en çok proje başvurusu yapan  okul olmayı başarmıştır. TÜBİTAK  bölge ikinciliği kazanan ve bölge sergisinde okulumuzu ve ilimizi temsil eden öğrencilerimizGülşah Akbaş ,Bilge Dağdibi,Saadet Özer,Ali Batuğ Yıldız,Emre Cankat’a başarı plaketleri 7.sınıflar Zümre Başkanımı ve Matematik Öğretmeni Yahya Şahin tarafından sunuldu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu,19 yıldır alın teri ve özveriyi çağdaş eğitim yöntemleri ile birleştirerek Türkiye' de eğitimin parlayan yıldızı olmuştur. Ulusal ve uluslararası başarılarda en büyük pay öğretmenlerimizindir.8. sınıf öğrencilerimizin 2017 TEOG sınavında 37 Türkiye birinciliği ve 661 puan ortalaması kazanmasında emeği geçen öğretmenlerimize plaketleri kurum yöneticileri tarafından verildi.

Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu  okul spor takımları 2016-2017 eğitim öğretim yılında,

14        il 1.liği,

1          il 2.liği ,

3          il 3.lüğü  dereceleri  kazanarak okulumuzu ve ilimizi bölge müsabakalarında temsil etmişlerdir. Okulumuz basketbol,futbol, jimnastik,futsal,kort tenisi, satranç, voleybol,masa tenisi ve yüzme  takımları da yapılan programda tebrik edildi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumundan mezun olan öğrencilerimizin  diplomaları öğretmenleri tarafından verilirken ,Öğrencilerimizin Plaketleri anneleri tarafından verildi.Diploma ve Plaketlerini alan 141 Altınyürekli  öğrencimiz günün anısına hazırladıklarıTürklüğün Destanı Oratoryosu  ve Veda Andından sonra  büyük bir coşku ile söylenen 10.Yıl Marşı eşliğinde kep atma törenini gerçekleştirdiler.

141 Öğrencimizi Mezun ettiğimiz Törenimizde bize hem hüznü hem mutluluğu bir arada yaşatan Türkiye’nin en güzel okullarına  yerleşecek olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim –öğretim hayatlarında başarılar diliyor,öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi,idarecilerimizi ve öğrencilerimize her zaman büyük destek olan öğrenci velilerimizi kutluyoruz.