ALTINYILDIZLILAR MEZUNİYET YEMEĞİNDE

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 8.sınıflar 19.Dönem Mezunları için Kapadokya Lodge Otelde Mezuniyet yemeği düzenlendi.

Uzun zamandır yoğun bir tempoyla TEOG sınavlarına hazırlanmış ve sınavda 37 Türkiye Birinciliği ve 661 puan elde öğrencilerimiz aileleriyle ve arkadaşlarıyla hem yorgunluklarını attılar hem de mezun olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşadılar.

Yapılan Yemekte mezun olan öğrencilerimiz Azmi ve Kararlılığıyla Altınyıldız Eğitim Kurumlarının Türkiye’nin Örnek Okulu olmasında büyük katkıları olan ve başarı basamaklarını sağlam,emin ve güvenli adımlarla çıkarken her zaman öğretmenlerin ve öğrencilerin  yanında olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI’ ya sürpriz bir  plaket takdim ettiler.Yaptığı konuşmada öğrencilerinin başarısından duyduğu mutluluğu belirten Sayın Mehmet ERAVCI velilerimize,öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız İlköğretim Kurumundan  mezun olan öğrencilerimiz kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.