Altınyıldız İlköğretim Kurumu’nda Kızılay haftası etkinlikleri çerçevesinde Dr. Süleyman Kurt kan bağışı ve Türk Kızılay’ının faaliyetleri konusunda daha önce verdiği konferansta okulumuz personelinin ve öğretmenlerimizin istekleri üzerine okulumuzda bir kan bağışı kampanyası düzenlenmesine karar verilmişti. Okulumuzda halen devam etmekte olan Kızılay haftası etkinlikleri çerçevesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğretmenlerimizin, personelimizin ve velilerimizin gönüllü olarak katıldıkları kampanyamızda toplanan kanların ihtiyaç sahiplerine en sağlıklı bir şekilde ulaştırılacağından hiç şüphemiz yoktur. Tek dileğimiz ihtiyaç sahiplerinin sağlıklarına kavuşmasıdır. Kan bağışı konusunda bizden yardımlarını esirgemeyen Kızılay görevlilerine ve kan bağışında bulunan herkese teşekkürü borç biliyoruz.