ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN JAKEM GEZİSİ BAŞLADI

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencilerinden iki sınıf öğrenci öğretmenleriyle birlikte Jakem (Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi) komutanlığına gezi düzenlediler.

Uçan balonlar ve Türk Yıldızları sınıflarının katılımıyla gerçekleşen gezide çocuklarımıza köpekler hakkında bilgi verildi. Bulut isimli profesyonel eğitim köpeğin gösterisi çocuklarımız tarafından çok beğenildi. Heyecanlı gösteriyi izleyen çocuklarımız, gösterinin ardından at çiftliğini de gezdiler. Burada da atlar hakkında bilgi alan çocuklarımız Jakem  Komutanlığında keyifli saatler geçirdiler.

16-17 Mayıs tarihlerinde Kreş ve Anaokulunun diğer sınıflarında Jakem komutanlığını gezeceklerdir.

İlgi, yakın alakalarından dolayı Jakem komutanlığının tüm personeline teşekkür ederiz.