KAPADOKYA ŞİİR ŞÖLENİ ALTINYILDIZ KOLEJİ ETKİNLİKLERİ TAMAMLANDI.

ŞİİRLER,TÜRKÜLER EŞLİĞİNDE ÖDÜLLER VERİLDİ.

15 TEMMUZ KAHRAMANLARINDAN METİN DOĞANA ALTINYILDIZLILARDAN SEVGİ SELİ

12.Kapadokya Şiir Şöleni’ne katılan şair ve yazarlar Altınyıldız Kolejinde düzenlenen etkinliklere katıldılar. Altınyıldız Koleji’nde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan program,15 Temmuz konulu, şiir okuma, şiir yazma ve türkü yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri sanatçılar ve öğretmenler tarafından verildi.

Dereceye giren öğrenciler eserlerini seslendirdi. Melike Ulukuş, Alp Kağan Kaban ve Aliyah Çiftçi ayakta alkışlandı.

Etkinliğe katılan şairler şiirler, ozanlar türküler söylediler.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarına 12.Kapadokya Şiir Şöleni Organizasyon Komitesi Başkanı Ayşe Paslanmaz, teşekkür plaketi verdi. Altınyıldız Koleji Müdürlüğü tarafından Ayşe Paslanmaz’a Şiir Şöleni etkinlikleri dolayısıyla şükran plaketi sunuldu.

Genel Müdür Serhat İğdeci tarafından etkinliğe katılan tüm  sanatçılara teşekkür konuşması yaparak,15 Temmuz Kahramanlarından Metin Doğan’a günün anısına plaket verildi.Metin Doğan öğrencilere bir konuşma yaparak 15 Temmuzda yaşadıklarını anlattı.

15 Temmuz gecesi Türk Milleti olarak büyük bir kararlılık ve kahramanlık örneği sergileyerek vatanımıza sahip çıktık. FETÖ terör örgütüne ve onları destekleyen iç ve dış güçlere karşı büyük bir zafer kazandık.

İşte o gün gözünü kırpmadan, ölümü hiçe sayarak tankın altına yatan kahramanlarımızı Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak misafir etmekten onur duyduk.

Metin Doğan ve sanatçılara büyük sevgi gösteren öğrenciler çeşitli sorular yönelterek,fotoğraf çektirdiler.

Etkinlik imza günü ile devam etti. Altınyıldız Koleji’ne teşekkür eden sanatçılar, gösterilen ilgiden, misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler.

Altınyıldızlı öğrencilerin etkinliklerde gözterdikleri performansa hayran kaldıklarını, Türkiye’nin bu nesillere ihtiyacı olduğunu söylediler. Nice Şiir Şölenlerinde buluşmak üzere.