ULUSLAR ARASI 12.KAPADOKYA ŞİİR ŞÖLENİNE ALTINYILDIZ DAMGASI

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesindeki Uluslar arası 12.Kapadokya Şiir Şöleni,11 Mayıs 2017 tarihinde Ürgüp Kültür Merkezinde 19:30’da gerçekleştirilecektir.12.Kapadokya Şiir Şöleni 12 Mayıs 2017 tarihinde Altınyıldız Kolejinin ev sahipliği ile Altınyılıdz Koleji Konferans Salonunda devam edecektir.

12.Kapadokya Şiir Şöleni etkinliklerine ev sahipliği yapan okulumuz 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Konulu şiir yazma, şiir okuma ve türkü yarışmaları gerçekleştirilmiştir.Bu yarışmada dereye giren öğrencilerimizi 11 Mayıs 2017’de Ürgüp Kültür Merkezinde gerçekleşecek etkinlikle ödüller verilecektir.15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Konulu şiir yazma yarışmasında 1.olan öğrencimiz Alp Kağan Kaban,Uyanış şiirini,şiir okuma yarışmasında 1.olan öğrencimiz Melike Ulukuş 30 Kuş şiirini,türkü yarışmasında 1.olan öğrencimiz Memleketim adlı şarkıyı 11 Mayıs 2017 tarihinde Ürgüp Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek etkinlikle okuyacaklar.

Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak yarışmaya katılan ve derece alan öğrencilerimizi kutluyoruz.

11 Mayıs 20172de Ürgüp Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan 12.Kapadokya Şiir Şöleni’nin ardından 12 Mayıs 2017’de Altınyıldız Koleji Konferans Salonunda 13:30’da 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehirleri konulu program gerçekleşecektir. Programın sonunda Kapadokya Şairler ve Yazarlar Birliği Derneği Başkanı Ayşe Paslanmaz’ın imza günü etkinliği gerçekleştirilecektir.

Bu vesilelerle 15 Temmuz gecesi canlarını siper ederek kahramanca mücadele eden ve bu uğurde canlarını feda eden “Demokrasi Şehitlerimizi” rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz.