ALTINYILDIZLI 4.SINIFLAR ANKARA’DA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 4.sınıf öğrencilerimiz için Ankara gezisi düzenlendi.

21 Nisan 2017 sabah 6.00 da okul bahçesinden 2 otobüs olarak hareket eden öğrenci ve öğretmenlerimizin ilk durakları Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu.Meclisi gezen öğrencilerimiz öğle yemeklerini meclisin restoranında yedikten sonra Anıtkabir’e geçtiler.Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşını söylemelerinin ardından Anıtkabir müzesini gezen öğrencilerimiz yapılan müze ziyaretinin ardından Dinazorlar Müzesini ziyaret ettiler ve çok hoş  vakit geçirdiler.Öğrencilerimiz saat 18.30 yenilen akşam yemeğinin ardından Nevşehir’e hareket ettiler Gezi sonunda geziden memnuniyetlerini dile getiren öğrencilerimiz  ve  22.00 da ailelerine teslim edildiler.

Tüm Dünya Çocuklarının

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyoruz