İLMİHÂL YARIŞMASINDA ALTINYILDIZ LİSELİLERİN BÜYÜK BAŞARISI

ALTINYILDIZLI FATMA BUSE YENER İLMİHÂL BİLGİ YARIŞMASINDA İLK 3 DERECEYE GİRDİ.

ALTINYILDIZLI 4 ÖĞRENCİ ÇANAKKALE GEZİSİ KAZANDI

Nevşehir’de Lise 9.sınıf öğrencileri arasında düzenlenen İlmihâl Bilgi Yarışmasında Altınyıldız Eğitim Kurumları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencisi Fatma Buse YENER 3.olarak Dizüstü Bilgisayar ve Çanakkale Gezisi ödülleri kazandı.

Aynı yarışmada Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen Lisesi,Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencilerinden;

Muhammed Uçar               Çanakkale Gezisi

Mert Meriç Karabıyık           Çanakkale Gezisi

Ömer Faruk Aysin               Çanakkale Gezisi ödüllerini kazanmışlardır.

Başarılı öğrencilerimizi Okul Yöneticilerimiz ile birlikte Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu üyesi Aydın Ün ve emekli öğretmenlerimizden Aysel Ün  kutlamıştır.

Kutlu Doğum Haftasında açıklanan İlmihâl Bilgi Yarışmasında bu güzel ve anlamlı başarıyı kazanan Altınyıldız Kolejli öğrencileri kutlar,Onları yetiştiren Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Nurettin Şahin ve Mustafa Öz’e teşekkür ederiz.

İlmihâl yarışmasını düzenleyen,Enderun Eğitim Vakfı,Safa Eğitim Yardımlaşma Dayanışma Vakfı,Semerkand Buhara Derneği’ne teşekkür ederiz.

Altınyıldız Liseliler sadece akademik başarıda değil,her alanda başarılı olduklarını,manevi anlamı büyük olan İlmihâl Bilgi Yarışması ile ispat etmişlerdir.

Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik eder, Tüm İslam Aleminin ve Nevşehir Halkının  Miraç Kandilini kutlarız.