ALTINYILDIZ TÜBİTAK PROJELERİNDE BÖLGE 2.Sİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri TÜBİTAK Tarafından Düzenlenen 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışması’nda ilimizi 2 Matematik ve  1 Fen bilimleri projesiyle temsil etmek üzere Kayseri Bölge Sergisine katıldılar.3 gün süren proje sergilerinde Altınyıldız İlköğretim Kurumu İç Anadolu bölgesi içerisinde 27 projeyle en çok proje başvurusu yapan 2 okul içerisine girmeyi başarmıştır.

Hazırlanan projelerimizden Matematik Projesi olan;

Proje Konusu:Karesel Sayıların Son İki Basamağı

Proje Danışman Öğretmen:Gökhan METİN

Proje Öğrencileri:Gülşah AKBAŞ-Bilge DAĞDİBİ projemiz bölge ikincisi olmuştur.

Ödüllerini Prof.Dr. Sebahattin ÜNALAN 'dan alan öğrencilerimiz tören sonunda Kayseri Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Sebahattin ÜNALAN ,TÜBİTAK yetkilileri ve Nevşehir Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Bıyıklıoğlu  ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Aklın ve Bilimin Işığında Türkiye'nin Geleceğini yetiştirmeye devam ediyoruz.Tubitak Araştırma Projelerinde Türkiye derecelerine ve bölge derecelerine sahip olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak bu projelerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ve teşekkür ediyoruz.