Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91.yıldönümü dolayısıyla Altınyıldız Kolejinde Cumhuriyet Bayramı Şöleni düzenlendi.

Altınyıldız Koleji konferans salonunda gerçekleştirilen şölene öğretmen ve öğrenciler Türk Bayrakları ile katıldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve tüm Şehitlerimizin manevi huzurunda  yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız coşkuyla söylendi.

9.Sınıf öğrencilerimizden;

Hamdi Kolbaşı,

Merve Sinem Çetin,

Merve Serhat,

Esra Sena Yaprak,okudukları şiierlerle programa renk kattılar.

Altınyıldız Koleji tarih öğretmenlerinden İbrahim DEMİR ve Oğuz BALIK Cumhuriyetle ilgili konuşmalarını yapmışlardır.

Müzik öğretmeni Sezgi CEYLAN yönetiminde Özel Altınyıldız Koleji okul korosu marşlar ve şarkılar seslendirdi.Okul Korosunun marşlarına bütün izleyiciler bayrak ve alkışlarla ayakta eşlik ettiler.

Bu güzel gün yöneticileriyle,öğretmenleriyle,personelleriyle,öğrencisiyle ve velisiyle daha anlamlı hale getiren Altınyıldız Kolejimiz Cumhuriyetimizin 91.Yıl Dönümünü kutlar.