ALTINYILDIZDA KUTLU DOĞUM KUTLANDI

Kutlu Doğum Haftası Altınyıldız İlköğretim Kurumu 6.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla kutlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 1989 yılında Peygamberimizi anmak, anlamak ve yaşamak şiarıyla başlatılan ve her yıl farklı bir tema ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in anlatılmasının amaçlandığı bu programımızda Peygamberimizin hayatını anlatan  sinevizyon gösterimi,oratoryo ve şiir, ilahiler  okundu ve tiyatro gösterimi yapıldı.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz sayın Sabri ELKATMIŞ ,peygamber efendimizin hayatından kesitlerle örnek alınması gereken davranışlarında birkaçını anlattı.

Kutlu doğumun tüm insanlığın barışına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.