ALTINYILDIZDA KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Altınyıldız Koleji öğrencileri her zaman olduğu gibi yine duyarlılıklarını gösterdiler.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 1989 yılında başlatılan, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından da desteklenerek sadece ülkemizde resmiyet kazandırılarak her yıl farklı gündem ile  Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) 'in anlatılmasının amaçlandığı ve doğum gününün miladi takvime göre 20 Nisan olarak kabul edildiği  Etkinlikler, her yıl olduğu gibi  Altınyıldız  Kolejinde de bu yılda  başladı. 20 Nisan 2017 Perşembe tarihinde Altınyıldız Anadolu Lisesi öğrencileri , Kolejimizin bütün öğrencilerine sınıf sınıf gül lokumu ve gül suyu ikram ettiler.

Peygamber efendimiz  Hz. Muhammed (S.A.V.) ‘in tanıtılmasının ve peygamber sevgisinin güçlendirilmesinin amaçlandığı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Altınyıldız Kolejinde hafta boyunca düzenlenecek çeşitli programlarla devam edecek.