Altınyıldız Koleji Lise Basketbol takımı,Aksaray’da yapılan Basketbol (B)Grup maçlarında Ankara,Mersin(2),Afyon temsilcilerini yenerek birinci olmuş, Liseler arası Deplasmanlı Ligde oynama hakkı kazanmıştı.

Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan Deplasmanlı Basketbol Liginde 22.03.2017 Salı günü saat 14.00 da, Nevşehir Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda ilk maçını oynayacak olan Altınyıldızlılar, 3 İl temsilcileri ile hem Nevşehir’de hem de diğer illerde 6 maça çıkacak.

Başarılarıyla gururumuz olan İlimizi Liseler arası Basketbol Liginde temsil eden Şampiyon Kız takımımız,yolunuz açık olsun.Bugüne kadar İlimizi ve Okulumuzu başarıyla temsil ettiniz.Deplasmanlı Ligde hangi sonuçları alırsanız alın Türkiye’de ilk 32 takım arasına girdiniz.Sizleri,ailelerinizi ve öğretmenlerinizi kutluyoruz.