Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun minik öğrencileri idareci ve öğretmenleriyle birlikte Nevşehir Valimiz Sayın İlhami AKTAŞ’I makamında ziyaret ettiler.
Meslek ve kurum tanıtımı programı çerçevesinde yapılan ziyarete katılan öğrencilerimiz Sayın Valimizi ziyaret etmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadılar.
Ziyarete Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ’a öğrencilerimiz tarafından çiçek sunuldu. Sayın Valimiz çocuklarımızla birebir ilgilenerek çeşitli hediyeler verdiler. Öğrencilerimiz Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ ‘a sorular sordu. Sayın Valimiz soruları cevaplayarak, öğrencilerle sıcak sohbette bulundular.
Kreş müdürü Hande Özaltın ve Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar , kurumları ve çalışmaları hakkında Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ’a bilgi verdiler.
Ziyaret sonunda Sayın Valimizle birlikte toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
Öğretmen ve öğrencilerimize kıymetli zamanlarını ayıran Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ ‘a şükranlarımızı sunarız.