ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMUNDA DÖRDÜNCÜ VELİ TOPLANTILARI YAPILDI

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2016-2017 öğretim yılı 4. veli toplantısı tamamlandı.19 Mart Pazar günü yapılan birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar tüm grupların veli toplantısına velilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Velilerimiz sınıf öğretmenlerinin yanı sıra branş öğretmenleriyle de bireysel görüşme fırsatı buldukları,öğrencilerin genel başarı durumlarının ve bireysel gelişimlerinin değerlendirildiği toplantının kendileri adına oldukça verimli geçtiğini belirtti.Ayrıca 8.sınıf  öğrencilerimizin velilerine 26-27 Nisan Tarihlerinde yapılacak olan TEOG sınavı öncesi öğrencileri ile birlikte izlemeleri gereken yollar hakkında öğretmenlerimiz tarafından bilgi verildi.

Veli,öğretmen ve öğrenci iletişimin en güçlü şekilde sağlandığı,öğrencilerin en güzel ve sağlıklı şekilde değerlendirildiği veli toplantısına katılımlarından ötürü tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.