ÖZEL İNSANLARLA EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE OLAN ALTIN KALPLİLER

Yaşamın her anında toplumun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Özel insanlar birbirinden  farklı meslekleri icra etmek için çaba sarf etmektedirler. Bu yolda yaparak yaşayarak- uygulayarak hayata tutunan  Özel İnsanların yanında Altın kalpli Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de her zaman onlarla beraber el ele gönül gönüledir.

Özel insanlar evde aile ferdimiz, çevrede komşumuz ,akraba, arkadaş olarak toplumsal duyarlığın sürdürülmesi , sosyal yaşam becerilerinin artırılması hususunda  sosyal sorumluluk bilinciyle ,milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri  benimseyen geleceğin gençleri yetişkinleri olarak halkımıza hizmeti şiar edinmişlerdir.

İlimiz Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ümit Selçuk ŞİMŞEK, öğretmenleri ve öğrencileri bu haftada Nevşehir pazarında Nevşehirlilere ve Altın kalpli Altınyıldızlı larla olmaktan memnuniyetlerinin dile getirdiler.