BÜYÜK SINAV HAFTASI

Altınyıldız İlköğretim Kurumuna Giriş sınavları 4-5 Mart 2017 tarihlerinde yapılacaktır.Dereceye giren öğrenciler Altınyıldız İlköğretim Kurumunda öğrenim görme hakkı kazanacaktır.Sınavların cevap anahtarları sınavların yapıldığı gün içinde okulumuz internet sitesinden yayınlanacaktır.

Sınav Tarih ve Saatleri

TARİH

SINIF

SAAT

5. Sınıflar

10.00

6. Sınıflar

14.00

7. Sınıflar

14.00

5 Mart 2017 PAZAR

4.Sınıflar

10.00

2017-2018 Eğitim -Öğretim yılı için Altınyıldız İlköğretim Kurumu Kayıt Kabul Komisyonu tarafından alınan kararlara göre

KAYIT  BİLGİ NOTU

*1.sınıflarımıza öğrenci kayıtları,başvuru sırası ve olgunluk test sonuçlarına göre yapılacaktır.

*2,3 ve 4.sınıflarımıza öğrenci kayıtları mülakatla yapılacaktır.

*5.sınıflarımıza Altınyıldız İlköğretim Kurumu Giriş sınavlarına katılan 4.sınıflarda ilk 250’ye girmeyi başaran öğrenciler arasından başvuru sırasına göre kayıt yapılacaktır.

*6,7 ve 8. sınıflarımıza   Altınyıldız İlköğretim Kurumu Giriş sınavlarına katılan 5,6ve 7.sınıflarda ilk 100’e girmeyi başaran öğrenciler arasından başvuru sırasına göre kayıt yapılacaktır.

SINAV  BİLGİ NOTU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Giriş Sınavı ücretsiz olacaktır  ve katılmak isteyen öğrenciler sınav saatinden 30 dakika önce öğrenci kimliği veya nüfus cüzdanı ile birlikte Altınyıldız İlköğretim Kurumunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınavlarda Mart başına kadar olan kazanımlardan soru sorulacak olup Türkçe,Matematik ,Fen Bilimleri,Sosyal Bilgiler ve İngilizce dersleri yer alacaktır.Yapılacak bütün sınavlarda 3 yanlış cevap , 1 doğru cevabı götürecektir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda öğrenim görmek isteyen ve sınavlara katılacak olan tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu

Türkiye’nin Eğitimdeki Gururu