13 yıldır OKS, SBS ve TEOG sınavı sonuçlarına göre okul puan ortalamalarında İl 1. si okul olan Altınyıldız İlköğretim Kurumunda başarının devamı için akşam etütleri başlıyor.

Akşam etütlerimiz 20 Ekim 2014 tarihinden itibaren pazartesi, çarşamba ve cuma günleri öğrenci çıkış zilini takiben saat 16.30’da başlayıp saat18.00’a kadar devam edecektir.

Akşam etütlerimizde Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, İngilizce, İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerine yer verilmekte olup Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı konuları detaylı olarak anlatılacaktır.

Akşam etütlerimizde ölçme değerlendirme uzmanları tarafından öğrencilerin eksik konuları, frekans tabloları çıkarılarak öğretmenlerle paylaşılmakta, konu eksiği olan öğrencilerin “gruplar halinde, uzman öğretmenler eşliğinde” eksikleri giderilecektir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu tam öğrenme modelini uygulayarak öğrencileri eksiksiz bir şekilde sınavlara hazırlamaktadır. Emeği geçen okul idaresine, öğretmenlere, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.