İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULUNU ZİYARET ETTİLER

Nevşehir İl Emniyet Müdürümüz sayın Mehmet ARTUNAY Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunu ziyaret ettiler.
Altınyıldız Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı sayın Ragıp Özaltın, yönetim kurulu başkan yardımcısı Fevzi Karaca, Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci, İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı, Lise Müdürü Özkan Kılınç,Kreş Müdürü Hande Özaltın ve Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar tarafından karşılanan İl Emniyet Müdürümüz Kreş ve Anaokulumuzu gezdiler.Sınıflara girip öğrencilerle sohbet eden İl Emniyet Müdürümüz,Hayvanat bahçesi ve Trafik eğitim pistini de gezerek kurum yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Kurumu ve çalışmaları çok beğenen İl Emniyet müdürümüz emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Trafik Eğitim pistimizi de çok beğenen İl Emniyet Müdürü sayın Mehmet ARTUNAY, ilimiz okullarındaki öğrencilere pistimizde uygulamalı trafik eğitimi vermeyi ve bu projeyi birlikte yürütmemizi istediler.Anaokulu müdürü Mustafa Uçar'da projeyi birlikte yürütmekten mutlu olacağımızı belirterek, okulumuzun imkanlarından ilimiz genelindeki öğrencilerimizin yararlanması için her türlü çalışmayı yapacağız dedi.

Ziyaretlerinden dolayı İl Emniyet Müdürümüz sayın Mehmet ARTUNAY' a çok teşekkür ederiz.