ŞİİR OKUMA YARIŞMASIYLA, ALTINYILDIZ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

Nevşehir genelinde 20 Şubat 2017 tarihinde Gençlik Merkezleri Arası "VATAN" Konulu Şiir Okuma Yarışması düzenlenmişti.

Yapılan yarışmada Nevşehir geneli çeşitli okullardan 14-17 yaş grunundan bay ve bayan öğrenciler dereceye girmek için şiir okuma yeteneklerini sergilemişlerdir.

Gün boyunca süren yarışma sonunda Özel Altınyıldız Koleji 10. Sınıf Öğrencisi Ayşe Sena Bedir İL 2.si olmuştur.

Vatan kavramının, vatan savunmasının, ülke birlik ve düzeninin şiirler yoluyla aktarıldığı bu yarışmaya katılan bütün öğrencileri,bu değerleri yansıttıkları ve yaşattıköları için kutluyor, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve Nevşehir 2.si olan Altınyıldız Koleji öğrencisi Ayşe Sena Bedir'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.