ALTINYILDIZ ANAOKULUNDA OKUMA YAZMA DERSLERİ BAŞLADI.

Bölgemizin ve ilimizin en büyük,en modern, en donanımlı ve yaptığı yenilikçi çalışmalarıyla en başarılı kurumu olan Özel Altınyıldız Anaokulunda 6 yaş grubu öğrencilerine Okuma-Yazma dersine başlandı.

İlkokul Öğretmenimiz Mahire Öztürk tarafından verilen Okuma- Yazma dersi haftada 2 saat verilmekte,öğrencilerimiz 1.sınıfa en iyi şekilde hazırlanmaktadır.Altınyıldız Anaokuluna devam eden öğrencilerimiz doğru kalem tutmadan güzel yazı yazmaya ve okumaya kadar tüm çalışmaları tamamlamış olarak 1. sınıfa Özel Altınyıldız İlkokulunda devam edeceklerdir.

2017-2018 Eğitim öğretim yılında Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 1. sınıfı okutacak öğretmenlerimiz Yusuf Kaya, Ayşe Zağlanmış, Yeşim Işıktaş, Saniye İnan ve Çetin Buzluk 21 Şubat tarihinden itibaren Anaokulumuz 6 yaş grubu öğrencilerimizin derslerine girecekler ve öğrencilerimizle tanışacaklardır. Öğrencilerimizde 1. sınıftaki öğretmenlerini kendileri seçebileceklerdir.Bu şans sadece Altınyıldız Anaokulunda öğrenim görüp, Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 1. sınıfa devam edecek öğrencilerimize verilecektir.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı öğrenci kayıtları15 Mart 2017 tarihinden itibaren başlayacaktır.

"SAĞLIKLI,MUTLU VE BAŞARILI BİR GELECEK İÇİN SİZİN ÇOCUĞUNUZ DA ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULLU OLSUN."