Özel Altınyıldız Koleji Rehberlik Servisi, 9, 10, 11 ve 12 sınıf öğrencilerine yönelik Üniversite Sınav Sistemi, Verimli Ders Çalışma ve Sınav Stresi Seminerleri düzenlendi.

Özel Altınyıldız Koleji Rehber Öğretmenlerinden Onur İnce ve Sema Taşpınar ‘ın verdiği seminerler bir hafta boyunca devam edecektir.

2014 Üniversite Sınavları Şampiyonu Altınyıldız Koleji eğitim ve öğretim alanında en mükemmeli hedefliyor.

Deneyimli ve iddialı kadrosu önderliğinde öğrenen okul modelini uygulayan Kolejimizde öğretmenler, Rehberlik Servisi, öğrenciler ve veliler etkili bir ekip çalışması gerçekleştirmektedir. Öğrencilerimizin üniversite sınavında hem psikolojik hem de puansal anlamda en iyi sonucu elde etmeleri için çalışmalar sürdürülmektedir.

Altınyıldız Koleji; Test Yayınları, Etütler, Seminerler, Takviye Kursları, Düzenleyici ve Önleyici Faaliyetler ile öğrenci başarısını artırmayı hedeflemektedir.

Her yıl yüzlerce öğrencisini Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine gönderme başarısı gösteren kurumlarımız, 2015 YGS ve LYS Sınavlarında da İl ve Türkiye dereceleri kazanmayı hedeflemektedir.

Nevşehir’in en büyük ve en başarılı Koleji olan Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları başarıyı bir gelenek haline getirmiştir. Rehberlik Servisimizin öğrencilerimize ve velilerimize yönelik olarak gerçekleştirdiği seminerler öğretim yılı boyunca devam edecektir.

2015 YGS - LYS BİLGİLERİ