ALTINYILDIZ ORTAOKULUNDA ÖDÜL TÖRENİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerimizden ARALIK  ayı içerisinde yapılan yarışma ve turnuvalara katılıp okulumuzu temsil eden ve yine aynı ay içerisinde okul içi ve dışı davranışları ile örnek öğrenci,örnek sınıf ve temiz sınıf seçilen öğrenci ve sınıflarımız için ödül töreni yapıldı.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından 2016-2017  Eğitim Öğretim yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı nedeniyle düzenlenen şiir yarışmasında Altınyıldız İlköğretim Kurumu 7.sınıf öğrencilerinden Mehmet AYDIN il 3.sü olmuştur.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından organize edilen 2016 -2017 öğretim yılı spor faaliyetleri kapsamında yapılan küçük Erkek futbol müsabakalarında  Altınyıldız İlköğretim Kurumu Küçük Erkek Futbol Takımı tüm maçlarını kazanarak 2016-2017 yılının şampiyonu oldu.

İl birinciliği Küçükler  Satranç Yarışması 7-8-9-10-11-12 yaş gruplarında

Altınyıldız Sporcularından;

KIZLAR DALINDA;

Elif Dilem CİNGİ

Edibe Eylül ÇENGEL

Zeynep ERİŞ

Elif HAYTAÇ

Esma ŞARLAK

Zeynep ÇOŞKUN

İrem ÖZTÜRK

ERKEKLERDE;

Aktuğ YALBIRDAK

Gökay NURAY

Mahmut Kürşat YAZICI

Ahmet Tuncer AKTAŞ

Berkay NURAY

Altuğ ÜNVER

İl Üçüncüsü

Ayrıca Altınyıldız İlköğretim Kurumu Yıldız Kızlar Voleybol takımımız yaptıkları müsabakalarda grup dördüncüsü olmuşlardır.

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı tören sonunda yapmış olduğu konuşmada okulumuzu yarışmalarda ve müsabakalarda temsil edip bizleri gururlandırdıkları için , örnek öğrenci seçilen öğrencilerimize davranışlardan ötürü , müsabakalarda  şampiyonluk için mücadele veren öğrencilerimize ve onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.