2017 TEOG’DA ALTINYILDIZ FARKI

Altınyıldız İlköğretim kurumu 8.Sınıf öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Ortak Sınavlar TEOG’da yine büyük bir başarı elde ettiler.

LGS,OKS,SBS ve TEOG da Nevşehir'in yıllardır en başarılı okulu olan toplamda 25 Türkiye birinciliği kazanan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2016-2017  yılında da 1.TEOG sınavında  617,018  puan ortalamasıyla NEVŞEHİR BİRİNCİLİĞİ kazanarak en başarılı okul ünvanını devam ettiren kurum olmuştur.

23-24 Kasım  2016 tarihinde  yapılan Merkezi Sistem Ortak Sınavlarında,toplamda 282 öğrencimiz sınavlarda 100 tam puan almışlar ve kırılması zor bir rekora imza atmışlardır.

Yaptığı açıklamada  Kurum Müdürü Mehmet ERAVCI Teog  sınavına giren bütün öğrencileri tebrik etti ve kurulduğu günden bugüne 25 Türkiye Birinciliği elde eden  ve puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si ve Nevşehir’in eğitimdeki başarı çıtasını yükselten  aynı zamanda Türkiye’nin Örnek okulu olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine,öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Mezun ettiği 666 Öğrencisini Fen Lisesine ,  575 Öğrencisini Anadolu Lisesine  yerleştirmiş olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2016-2017 2.TEOG’dan sonra da yine öğrencilerini Türkiye’nin  en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya devam edecektir.Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim  Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkanları,sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor.