MİLLETVEKİLİ AÇIKGÖZ ALTINYILDIZDA ÖĞRENCİLERE HİTAP ETTİ

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA AÇIKGÖZ,ŞEHİT AİLELERİNE YARDIM KERMESİNE DESTEK VERDİ.

Öğrencilerin daveti üzerine Altınyıldız Eğitim Kurumlarını ziyaret eden Nevşehir Milletvekili Ecz.Mustafa Açıkgöz çiçeklerle karşılandı.

Nevşehir Milletvekili Ecz.Mustafa Açıkgöz’ün öz geçmişi sunuldu.

“Özgeçmiş Ecz. Mustafa Açıkgöz, 1970 yılında Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çardak köyünde doğdu. İlk ve orta Eğitimini Ürgüp Merkez Bahçeli köyünde, Lise tahsilini Antalya Özel Lisesinde tamamlandı. 1988 Yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni kazandı. Üniversite yıllarında 1990 da Tıbbi Bitki Araştırma Merkezi Başkanlığını da yürüttü. 1992 de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni tamamlayarak mezun oldu. 1998-1999 yılları arasında 18 ay yedek subay olarak İstanbul da vatani görevini yerine getirdi. 1993 Yılında Nevşehir Merkezde Serbest Eczacı olarak çalışma hayatına başladı. 22 Yıl Nevşehir de Eczacı olarak Sağlık sektöründe çalıştı. Eczacı Mustafa Açıkgöz, Sportif etkinlikler başta olmak üzere toplumsal fayda sağlayan bir çok sosyal projelere de destek olmuş, 2023 Vizyon Türkiye’si adına Gençlerimizi Sağlıklı nesiller yetişmesi için teşvik etmişlerdir.

25- 26. dönemde Nevşehir Milletvekili seçildi.

26.dönem TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Açıkgöz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sıradan bir siyasetçi kimliğinden uzak, güler yüzlü, sempatik kişiliği ve çalışkanlığı ile dikkati çeken, eczacı Mustafa AÇIKGÖZ yıllardır ALTINYILDIZ ailesinin önemli bir ferdidir. Ankarada hukuk fakültesinde öğrenci olan oğlu Mehmet AÇIKGÖZ daha önceki yıllarda ALTINYILDIZ eğitim kurumlarından mezun olmuştur. Diğer çocuğu Meliha AÇIKGÖZ halen ALTINYILDIZ Fen Lisesi 10. Sınıfta öğrenim görmektedir. ALTINYILDIZ Kolejinin mezuniyet törenleri ve diğer etkinliklerine katılarak öğrencilerimizin ve bizlerin daima yanında olan sayın  MUSTAFA  AÇIKGÖZ  kürsüye davet edildi”.

Konferans salonunda Lise öğrencilerine hitap eden Açıkgöz, öğrencilere iç ve dış siyaset,terör olayları,bölücü terör örgütlerinin  çalışmaları,ülkemizin  ve milletimizin  tehlikelerle karşı karşıya kaldığı zamanlarda gösterdiği kahramanlıklar,yeni anayasa çalışmaları ve Başkanlık sistemi hakkında bilgiler verdi.

Kendi öğrencilik hayatından yola çıkarak öğrencilere okul sıralarında kazanmaları gereken özellikleri, bilgileri ilerleyen yaşlarda zorlanmamaları için “Anı Yakalama” gerektiğini belirten Açıkgöz,ellerindeki imkanları iyi kullanarak geleceğin başarılı doktorları,avukatları,eczacıları,bilim insanları,mühendisleri,mimarları olmalarını istedi.

Öğrencilerden  anne, baba ve öğretmenlerinin sözlerini,tavsiyelerini dinleyerek,gösterdikleri yoldan ilerlemelerini istedi.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında çocuklarının öğrenim gördüğünü, hep başarıyla gurur duyduğu bu eğitim kurumunun öğrenci ve öğretmenlerine hitap etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Her alanda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Zaman zaman alkışlarla kesilen konuşmaların ardından Milletvekili Açıkgöz’e Genel Müdür Serhat İğdeci ve Lise Müdürü Özkan Kılınç tarafından plaket verildi.