ALTINYILDIZ KARİYER GÜNLERİ

Altınyıldız Koleji, öğrencilerinin geleceğe bilinçli bir şekilde hazırlanması ve gelecekte yapmak istedikleri mesleğin önemli özelliklerini öğrenmesi için Altınyıldız Koleji konferans salonunda Lise,öğrencilerine Meslek Tanıtım günleri düzenlemiştir.

Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları  gerçekleştirdiği bu etkinlik ile çeşitli mesleklerden katılımcıları ,9. , 10. ,11., 12.sınıf öğrencilerimizle bir araya getirmiştir.

Öğrencilerimiz,farklı mesleklere sahip katılımcılar ile konuşma fırsatı bulmuş bütün meslekler hakkında gerekli bilgilere ulaşmışlardır.Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde ileriye daha net bir pencereden bakmayı öğrenmişlerdir.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin farklı bölümlerinden öğretim üyelerinin katılımının yanı sıra, okulumuzdan mezun olan ve seçkin mesleklerde görev yapan mezun öğrencilerimizin de katkılarıyla etkinliğimiz başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Katılımcılara günün anlam ve önemini belirten armağanlar , Özel Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Sehat İĞDECİ,Lise Müdürü Özkan KILINÇ,Müdür Yardımcısı Aykut DEĞERLİER,Korhan ASLANER ,Türkan YAVUZ ve öğretmenler tarafından takdim edilmiştir.

ÖZEL ALTINYILDIZ KOLEJİ MESLEKİ KARİYER ETKİNLİKLERİ

ADI-SOYADI