KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA ÖDÜL YAĞMURU

Altınyıldız Eğitim Kurumları Geleneksel Kitap Okuma Yarışmasına katılan 39  Ortaokulun öğrencileri birbirinden güzel hediyeler kazandılar.

Yarışmaya katılan tüm okullara ve ekiplere yarışma amacına uygun olarak kitap, katılım belgesi ve plaket verildi.

1.,2,3, olan okul ekiplerinde her bir öğrenciye diğer ödüllerin yanı sıra altın armağan edildi.

Kaybedeni olmayan yarışmaya katılan okulların yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri başarılı organizasyonla ilgili, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Altınyıldız Eğitim Kurumlarına teşekkür etmişlerdir.

Bu başarılı organizasyonda jüri üyeleri olarak görev yapan Altınyıldız Eğitim Kurumları öğretmenleri:

İbrahim Sağlam-Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zümre Başkanı-Jüri Başkanı

Dilek Sarıtosun- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye

Ali Güven- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye

Funda Uşak- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye

Tuğba Varilci- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye

Seda Çelik- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye

Adalet Odabaşı- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Üye’ne plaket armağan edildi.

Türkiye’nin eğitim alanında en önemli sorunlardan birisi olan “Kitap Okuma Sorunu” düzenlenen bu örnek etkinlikle gündeme getirilmiştir.

3 yıldır tüm Türkiye’ye örnek teşkil eden “Altınyıldız Kitap Okuma Yarışması”etkinliklerini büyük fedakarlıklarla, çok  başarılı bir şekilde düzenleyen Altınyıldızda nice kitap okuma şenliklerinde buluşmak üzere…