DERS VE KONU BAŞARISI BİRE BİR ETÜTLERE ARTIRILIYOR

Üniversite Sınavlarının Şampiyonu Altınyıldız Liselerinde öğrencilerin derslerde ve deneme sınavları sonucunda tesbit edilen eksiklikleri, konuların tekrarları,sınıf etütleri ve birebir etütlerle tamamlanmaktadır.

Okul Rehberlik Hizmetleri bürolarının yanı sıra eğitimde başarıyı daha da artırmak için Altınyıldız Liseleri Etüt Büroları kuruldu.Etüt Bürolarında  “TAM ÖĞRENME” yöntemi ile öğrencilerin bilgi eksiklikleri giderilmektedir.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında yoğun ders programının yanı sıra haftasonu kursları Deneme sınavları,Hafta içi Etütleri ve birebir etütlerle öğrencilerin YGS ve LYS’ye tam olarak hazırlanmaları gerçekleştirilmektedir.

Her yıl YGS ve LYS de Nevşehir birinciliklerini kazanarak,Türkiye’nin seçkin Üniversitelerine öğrencilerini yerleştirme başarısı gösteren Altınyıldız ,2017 YGS ve LYS sınavlarına yönelik çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir.

Akademik başarının yanı sıra ,sosyal,kültürel ve spor alanlarında da büyük başarılar kazanan Altınyıldız Eğitim Kurumları Türkiye’nin ve Nevşehir’in gururu öğrencileriyle ,onları yetiştiren güçlü,başarılı,tecrübeli öğretmen kadrosuyla ,çağdaş ve kaliteli eğitim anlayışıyla her geçen gün başarılarına yeni başarılar eklemektedir.