FUTBOLDA ŞAMPİYON ALTINYILDIZ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından organize edilen 2016 -2017 öğretim yılı spor faaliyetleri kapsamında yapılan küçük Erkek futbol müsabakalarında  Altınyıldız İlköğretim Kurumu Küçük Erkek Futbol Takımı  tüm maçlarını kazanarak 2016-2017 yılının şampiyonu oldu.Yıllardır sporda öncü kurum olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu bu yılda eğitim de olduğu gibi futbolda da farkını ortaya çıkardı.

Küçük Erkekler Futbol takımımız yapılacak bölge müsabakalarda  ilimizi ve okulumuzu temsil edeceklerdir.

Kurum Müdürü Mehmet ERAVCI’nın öğrencilerimize kupalarını vermesinin ardından yaptığı konuşmada “öğrencilerimizin spora göstermiş olduğu ilgi ve alaka  bizleri çok mutlu ediyor.Beden Eğitimi öğretmenlerimiz eşliğinde çalışan öğrencilerimizin madalya ya da kupa alması veya derece yapması ise bizler için tarif edilmez bir sevinç kaynağı oluyor.Kurumumuz adına ter döküp emek harcayan sporcularımıza ve Beden Eğitimi Zümresine teşekkür ederek başarılarının devamını diliyorum”dedi.