Özel Altınyıldız Koleji Öğrencileri Özel İnsanları Ziyaret Etti

Özel Altınyıldız Fen - Anadolu ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencileri  sosyal sorumluluk duyarlılığı ile 3 Aralık Engelliler Günü  için “ Özel Eğitim Uygulama Merkezinin de Özel İnsanları “ ziyaret etti.

Ziyarette Altınyıldızlıları Kurum Müdürü Ümit Selçuk ŞİMŞEK ve Beden Eğitimi Öğretmeni Tarkan GÜNEY karşıladı. Altınyıldızlılar sevgi ile açılan kollarında Özel insanların kalplerine sevgi tohumları ektiler. Birlikte pasta kesilerek ikramlar paylaşıldı.

Altınyıldız müdür yardımcısı Türkan YAVUZ sevgi ve özverinin her an bütün engelleri aştığını ,bu yolda emek veren okul yönetici , öğretmen ve aileleri de gösterdikleri sevgi,mütevazilik ve hoşgörü ışığında emeklerinden dolayı saygı duyduğunu, insana hizmetin hakka hizmet olduğunu  ifade ederek hepsine şükran duygularını iletti.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Müzik öğretmeni Bekir DÜNDAR tarafından   sunulan müzik dinletisi öğrenci-öğretmen ve veliler tarafından büyük bir beğeni ve eğlence gerçekleşti.

Kurum müdürü Sayın Selçuk ŞİMŞEK eğitim öğretim faaliyetlerinin  birebir ve  gruplardan oluştuğunu, özveri ,sevgi ve şevkle faaliyetlerini devam ettirdiklerini dile getirdi. Özel Altınyıldız Eğitim Kurumlarının ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini ,duygulandırdığını belirtti. Özel Altınyıldız yöneticilerine ,öğretmenlerine ve   duyarlı ,bilinçli Altınyıldız öğrencilerine  teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin anısına öğrencilerle hatıra fotoğraf çekimi yapıldı.