ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULUNDA 2. VELİ TOPLANTISI YAPILDI

İlimizin en büyük Kreş ve Anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda 2. Veli toplantısı 03.12.2016 Cumartesi günü velilerimizin yoğun katılımı ile yapıldı.

Okul girişinde Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun güler yüzlü eğitimcileri tarafından karşılanan velilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Daha sonra sınıflara geçerek, sınıf öğretmenleriyle genel işleyiş ve öğrencilerin genel durumu hakkında velilere gerekli bilgi verildi.

Sınıflardaki toplantıdan sonra velilerimiz okul yemekhanesinde  İngilizce, Temel Dini Bilgiler , Müzik, Bale , Jimnastik, Beden Eğitimi, Drama, Halk Dansları, Satranç ve Montessori öğretmenleriyle birebir görüşerek, öğrencilerin bu derslerdeki  çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Toplantı bitiminde velilerimiz mutlu bir şekilde , okul idaresine ve tüm öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldılar.

Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.