ALTINYILDIZ KOLEJİ 2.NEVŞEHİR GENELİ KİTAP OKUMA YARIŞMASINA BÜYÜK İLGİ

YARIŞMAYA ÇOK SAYIDA OKUL BAŞVURDU

Altınyıldız Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 3.si düzenlenecek olan "8.Sınıflar Kitap Okuma Yarışması" na bu gün itibariyle çok sayıda Ortaokul ekibi müracaat etti.

Her ortaokul 3 kişilik bir ekiple yarışmaya katılıyor.Son başvuru tarihi 19 Aralık 2016.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetimi: Kitap okumanın özendirilmesi için başlattıkları bu etkinliğin şimdiden amacına ulaştığını belirterek,yarışmaya büyük ilgi gösteren  okul müdürleri,öğretmenler ve öğrencilere teşekkür ettiler.

Geçtiğimiz sene 47 Ortaokul ekibi katıldığıyarışmaya, Özel Altınyıldız Ortaokulu alınan karar gereği katılmayacaktır.

Yarışmacı öğrenciler bu yıl 3 kitaptan seçilen soruları cevaplandıracak.

Yalnız EFE, Gulyabani, Don-Kişot  kitapları yarışmacı okullara teslim edilmiştir.

Her okulun 3’er kişilik öğrenci takımlarıyla katılacağı yarışmada;

1.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Küçük Altın - Kitap

2.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Gram Altın - Kitap

3.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Gram Altın - Kitap

Yarışmaya katılan tüm okullara plaket, tüm öğrencilere kitap armağan edilecektir.

Yarışmaya katılacak olan okullar 19 Aralık 2016 tarihine kadar Altınyıldız Eğitim Kurumları Lise Müdürlüğüne başvuracaklardır.

Başvurular, Şartnamede yer alan başvuru formu veye aşağıda yer alan online başvuru yoluyla yapılabilir.

Yarışma 22 Aralık 2016 Perşembe günü Altınyıldız Koleji Lise Konferans salonunda yapılacaktır.

Yarışmaya şartnamesi ve katılım koşulları aşağıdaki gibidir.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ

ONLİNE BAŞVURU