ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULU MUTLU ÇOCUKLARIN OKULU

Bölgemizin en modern, en donanımlı anaokulunda çocuklarımız güne mutlu ve huzurlu başlıyorlar.

Güler yüzle karşılandıktan sonra kahvaltı saatinde keyifle kahvaltılarını yapıp sınıflarına geçiyorlar.

Gün içerisinde branş derslerimizle (Jimnastik, İngilizce, Müzik, Drama, Montessori, Satranç, Bale, Halkoyunları, Beden Eğitimi, Temel Dini Bilgiler) kendi dersliklerinde uygulanmaktadır. Bu derslerimiz çocukların zihinsel, ruhsal, psikolojik, fiziksel gelişimlerine katkı sağlanmaktadır.

Saat 12:00’de öğle yemeğinden sonra küçük yaş grubu öğrencileri uykuya giderken, anaokulu öğrencileri derslerine devam ediyorlar.

Yemekten sonra bazı sınıflarımız toplu alanlarımız olan oyun odası, cep sineması, güzel havalarda çocuk parkı, trafik eğitim pisti, hayvanat bahçemizde vakit geçiriyorlar.

Günün sonuna yaklaştıkça ikindi kahvaltımıza geçilerek çocukların sağlıklı beslenmelerine teşvik ediliyor.

İkindi kahvaltısından sonra derslerine devam eden öğrencilerimiz 16:40’da servislere bindirilerek, evlerine mutlu şekilde gönderiliyor.